Velkommen

Akademiet for Kunst og Tegning (AFKT) har i flere år udbudt tegneundervisning i klassiske tegnediscipliner. Her ses tegning som et håndværk, og kunst som noget der skal kunne tale for sig selv. Hos Akademiet for Kunst og Tegning kan du sammensætte undervisningsforløb med præcis de teknikker du ønsker at tilegne dig.

Læs mere her på siden om de tegnekursuser der udbydes samt hvad tidligere elever fortæller om AFKT.

Glyptoteket, håndtegnet af José Plateró og Michelle Gudmundsen, underviser ved AFKT

 

Tdligere elever / kursister har sagt om Akademiet for Kunst og Tegning (AFKT):

 

“Kurset ved AFKT gav mig en stribe redskaber til at illustrere mine tanker og ideer. Nogle simple regler og arbejdet med blyanten i hånden gav mig en ny forståelse for hvordan vi som mennesker aflæser en tegning, og hvilke elementer jeg skal spille på, for at gøre mig forstået. Mine blyantsmænd er blevet mere levende, man kan komme en tand dybere ind i mine billeder, og skal der fremtrylles en uhyggelig stemning, ja, så er jeg også mand for det nu”.
 
– Mai Murmann, Forsker på Experimenatrium
 
 
“I completed an extensive course in drawing with Michelle when I was 14 years old. It has been invaluable as I have no doubt that my ability to draw my vision/designs enabled me to be accepted into Central Saint Martins BA (fashion) Womenswear. Her teaching style is relaxed, encouraging, sensitive and completely tailored to what you want to learn with the aim that you should be able to draw anything. I can highly recommend her!” 5 stars out of 5!
 
–  Shan Talbot
 
 

“Jeg har været enormt glad for den undervisning jeg fik fra Michelle.. Jeg lærte en masse om kontraster, skygger og former, hvilket jeg kunne bruge på den hjemmeopgave jeg skulle lave for at komme ind på arkitektskolen i Lund, Sverige. Jeg er virkelig taknemmelig for alt det Michelle har lært fra sig, som jeg har brugt i de forskellige designopgaver jeg skulle designe i min studietid og som jeg stadigvæk benytter i dag.”

–  Zühranur Celik, Arkitekt
 
 
 
“Undervisningen var altid benhård, intens og krævende. Det var som en mesterlære og hendes metoder virker! Michelle var min privat lærerinde i to år og hendes “deviser” hænger stadig ved.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Linnea Skogemann, designstuderende.
 
 
“Forinden vores kursus ved AFKT kunne vi vitterligt ikke tegne, men min søn og jeg (som elsker at tegne) kunne pludselig få dybde og liv i vores vulkanlandskaber og tegneserier. Undervisning foregik hjemme hos os og vi nød alle vores timer og det at kunne gå til tegning”
 
– Daniel og Karl
 
 
“Mine forløb ved Akademiet for Kunst og Tegning gav mig hvad jeg ikke vidste var muligt på så kort tid, at lære at tegne ALT hvad øjet kan se, med så få og simple redskaber! Jeg købte også farvelære og selvom Michelle er tegner, er hendes viden om maleri enorm. Tak for deviserne, jeg glemmer dem aldrig!”
 
–  Jardis, pensionist

 

Tegnediscipliner der udbydes ved AFKT:
 

Efter en indledende konsultationssamtale uarbejdes en modulplan med fokus på din tegning, målrettet et individuelt forløb. Ring gerne og høre nærmere eller book en konsultation hos AFKT-underviser Michelle Gudmundsen på 53374113 brug understående kontaktformularen eller skriv til afkt.dk@gmail.com

 

 

Madonna, Michelangelo Studie, elevtegning af Michelle Gudmundsen

 

Madonna, Michelangelo studie. elevtegning af Michelle Gudmundsen.

 

David, Michelangelo studie.  Studietegning efter billede og skulptur.

.

 

.

Læs mere om AFKT-underviser Michelle Gudmundsen HER 

Se evt. også AFKT instagram 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *